Espumisan Easy granule za ublažavanje nadutosti 28x125mg

Espumisan Easy je proizvod koji se upotrebljava za učinkovito ublažavanje nadutosti uzrokovane pojačanim nakupljanjem plinova u probavnom sustavu, smanjenje osjećaja punoće i pritiska u trbuhu te kruljenja u želucu.

Espumisan Easy je u modernom obliku granula koje se mogu uzimati bez tekućine. Granule imaju ugodan okus limuna i brzo se rastapaju na jeziku. Djelatna tvar simetikon brzo ulazi u probavni sustav i počinje djelovati.

Espumisan Easy pakiran je u male, zasebne vrećice koje možete imati uz sebe i po potrebi diskretno koristiti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Više detalja

60.00 kn

Više informacija

Brzo, jednostavno i djelotvorno ublažava tegobe: Jedna vrećica Espumisana Easy sadržava 125 mg simetikona koji učinkovito rastvara i raspršuje plinove nakupljene u probavnom sustavu te na taj način smanjuje osjećaj punoće i pritiska u trbuhu.

Dobra podnošljivost: Espumisan Easy sadržava simetikon koji se ne apsorbira iz probavnoga sustava. Budući da se izlučuje u nepromijenjenom obliku, mogu ga koristiti trudnice i dojilje. Simetikon djeluje lokalno, a ne sistemski pa se stoga može uzimati zajedno s drugim lijekovima.

Jednostavna primjena: Espumisan Easy dostupan je u obliku granula u zasebnim vrećicama. Njihova je primjena jednostavna, bez tekućine.

Ukusan i diskretan: Espumisan Easy vrećice male su i jednostavno se koriste u svako vrijeme, ne nužno kod kuće. Granule imaju ugodan okus limuna.

Espumisan Easy ne sadržava šećer i mogu ga uzimati osobe oboljele od dijabetesa.

Upute za uporabu Espumisan Easy granula

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: