Supradyn Vital 50+ tablete 30 kom.

Pospješuje vitalnost i osigurava zdravu razinu energije!

Supradyn 50+ djeluje tako da povećava protok kisika u organizmu. Stoga pozitivno utječe i na mentalnu aktivnost. Pomaže u oslobađanju energije, koja je potrebna za osjećaj vitalnosti i aktivan život.

Supradyn Vital 50+ sadrži jedinstvenu formulaciju vitamina, minerala i ginsenga.
Proizveden je posebno za ljude iznad 50 godina, u svrhu poboljšanja metaboličkih procesa organizma i mozga te aktiviranja energije svake stanice organizma.

Više detalja

112.00 kn

Više informacija

Supradyn 50 + jača prirodnu vitalnost, povećava energiju i pozitivno utječe na ljude iznad 50 godina te njihov opći boljitak.

Njegova jedinstvena kombinacija vitamina i minerala djeluje tako da na prirodni način aktivira energiju svake stanice u organizmu.

Pri tome mu pomaže prirodni sastojak ginseng. Taj tradicionalni lijek potiče protok krvi i opskrbu kisikom u organizmu i u mozgu, čak i dok odmarate. Proces započinje kada ginseng potakne stvaranje izuzetno važne molekule u našem organizmu, koja opušta mišićne stjenke krvnih žila te pomaže pri proširenju krvnih žila i poboljšanju protoka krvi. Supradyn 50+ poboljšava cirkulaciju krvi, što pridonosi povećanoj razini kisika u krvi te povećanju energetske produkcije.

Ginseng stimulira protok kisika u krvi i pomaže njegovoj učinkovitosti. Osim što pomaže kisiku da stigne do mjesta u organizmu na kojem je potreban, ginseng utječe na dobru cirkulaciju, koja grije naš organizam. To nam pomaže očuvati stabilnu unutarnju ravnotežu (homeostazu).

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: