Supradyn Fast Energija, 10 vrećica

Supradyn energija sadrži jedinstvenu formulaciju vitamina, minerala i koenzima Q10. Proizveden je upravo za poticanje vaše prirodne tjelesne unutrašnje energije.

SUPRADYN FAST energija, prašak s okusom naranče i marakuje. Za odrasle i djecu stariju od 14 godina preporučujemo 1 vrećicu dnevno. Sadržaj vrećice istresite neposredno u usta, odnosno na jezik i pustite da se rastopi. Prašak možete uzeti bez obzira na obrok hrane.
    
Supradyn vraća energiju, koja je pohranjena u svakoj Vašoj stanici. Riječ je o prirodnoj energiji, a ne o umjetnom stimulansu. Osjećat ćete pozitivnu energiju, prirodno samopouzdanje i zadovoljstvo. Osjećat ćete se živahnima i budnima.

SUPRADYN FAST energija sadrže uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima koji su potrebni tijelu za normalno djelovanje i skupa s uravnoteženom prehranom pridonose vitalnosti i podupiru energetske procese koji su važni u obavljanju svakodnevnih aktivnosti.

Više detalja


55,10 kn

Više informacija

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučujemo uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.
    
Prije istodobnog uzimanja drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ili mineralnih pripravaka, posavjetujte se s liječnikom ili farmaceutom. Trudnice ili žene koje doje dijete trebaju uzimati taj pripravak isključivo nakon savjetovanja s liječnikom ili farmaceutom.
Path: > > > > Supradyn Fast Energija, 10 vrećica

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: