Regulatpro Slim Beauty zdravi napitak za mršavljenje

Zdravi napitak za mršavljenje s beauty efektima!

S okusom vanilije i jagode. Dodatak prehrani u prahu. Kaskadno fermentirani organski koncentrat proizveden od svježeg voća, orašastih plodova i povrća.

Način primjene: Promiješati 30 g (= 2x žlice za mjerenje razine) Regulatpro Slim Beauty u cca. 100 ml vode, a zatim obavezno dodajte 300 - 400ml vode i odmah popijte pripremljeni napitak.

Više detalja

445,00 kn

Više informacija

  • Glukomanan u kontekstu energetski ograničene prehrane pridonosi gubitku težine
  • Mangan doprinosi normalnom formiranju vezivnog tkiva
  • Vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože
  • Biotin, niacin i cink doprinose održavanju normalne kože
  • Selen i cink, pomažu u održavanju zdrave kose i noktiju
  • Vitamin C, vitamin E, mangan i cink, koji pomažu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa
  • Vitamin C pantotenska kiselina, niacin, vitamin B6, vitamin B12 i magnezij doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije i smanjenju umora i iscrpljenosti
Preporuka prilikom primjene: Regulatpro Slim Beauty bi trebalo uvijek konzumirati s obiljem vode kako bi se osiguralo da Glukomanan djeluje učinkovito. Preporučujemo prilikom uzimanja pripravka Regulatpro Slim Beauty piti 2 do 3 litre vode dnevno. Nedovoljan unos tekućine može uzrokovati otežano gutanje. Nemojte prekoračiti 3 napitka dnevno.

Neto količina: 540 g.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Prije uzimanja posavjetovati se s liječnikom. Ne preporučuje se osobama sa šećernom bolesti i oštećenjem kardiovaskularnog sustava, trudnicama i dojiljama.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: