Juicy Slim za regulaciju tjelesne težine AKCIJA 1+1 GRATIS

PROMO PAKIRANJE 1+1 GRATIS !

Produžuje osjećaj sitosti - Smanjuje apetit i unos hrane - Smanjuje razinu kolesterola u krvi!

Glukomanan doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, koristan učinak postiže se dnevnim unosom 4 g glukomanana. Sadrži visoku dozu glukomanana koji je 100% prirodan, potvrđeno učinkovit aktivni sastojak: doprinosi gubitku tjelesne težine, povećava osjećaj sitosti, smanjuje unos hrane, doprinosi održavanju normalne razine kolesterola.

Za mršavljenje: 1 voćna karamela 3 puta dnevno.

Za održavanje normalne razine kolesterola u krvi: 1 voćna karamela 4 puta dnevno.

Više detalja

87,30 kn

Više informacija

Uzmite jednu voćnu karamelu pola sata prije obroka. Odmah nakon uzimanja popijte veliku čašu vode (250 ml).

Okus jagode, samo 17 kalorija, bez šećera, zaslađeno steviol glikozidima i maltitolom, prirodne arome, bez konzervansa i GMO, bez želatine, pogodno i za vegetarijance.

Kome je namijenjen Juicy Slim? Juicy Slim namijenjen je osobama s prekomjernom tjelesnom težinom koji žele izgubiti suvišne kilograme ili smanjiti tjelesnu težinu. Juicy Slim® nije namijenjen za osobe mlađe od 18 godina.

Kako djeluje Juicy Slim? Glukomanan, aktivni sastojak Juicy Slima, je topljivo vlakno koje u želucu pri dodiru s vodom stvara viskoznu masu nalik gelu, što usporava pražnjenje želuca i izaziva osjećaj sitosti dovodeći do smanjenog energetskog unosa.

Što je glukomanan? Glukomanan ili konjak manan je vlakno topljivo u vodi, sastavljeno od ravnog lanca β-1→4 D-manoze i D-glukoze u omjeru 1,6:1 s malom količinom grananja (8%) kroz β-(1→6)-glukozil veze. Dobiva se iz gomoljastog korijena biljke Amorphophallus konjac i ne nalazi se prirodno u hrani. Glukomanan je neprobavljiv u tankom crijevu, ima visoku molekulsku masu i viskoznost u vodenoj otopini.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji