Herbafast Gentleman kapsule za pomoć kod mršavljenja, 10 kom.

Herbafast Gentleman kapsule sadrže posebno patentiranu kombinaciju probiotske kvasnice i snažnog antioksidansa - Saccharomyces bulardii + Superoksid dismutaza (SOD).

Istraživanje je potvrdilo da ova inovativna kombinacija suzbija glad, smanjuje tjelesnu težinu i eliminira toksine iz organizma.

Nazvan enzim života, zbog svog snažnog antioksidantivnog djelovanja, SOD predstavlja prvu liniju obrane tijela od najštetnijih slobodnih radikala koji utječu na pojavu gojaznosti.

Izuzetno moćna kombinacija tri prirodna sagorijevača masti iz Herbafast Gentleman kapsula (ekstrakt kapsaicina, đumbira i crnog papra) potiče najsnažniji termogeni efekt. Zahvaljujući termogenezi ubrzava se metabolizam i pojačava sagorijevanje masnih naslaga.

Više detalja

93,80 kn

Više informacija

Ekstrakt đumbira utiče na povećanje prokrvljenosti u mišićima i povećava stepen iskoristljivosti kiseonika u tkivima i tako dodatno pomaže topljenje masnih naslaga.

Đumbir deluje i kao prirodni suzbijač apetita zbog čega je značajan za proces mršavljenja. Pojačava osećaj sitosti i smanjuje želju za hranom. Poboljšava varenje i stimuliše metabolizam, što dovodi do povećanog sagorevanja kalorija.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: