Juicy Slim za regulaciju tjelesne težine AKCIJA 1+1 GRATIS

PROMO PAKIRANJE 1+1 GRATIS !

Juicy Slim - idealno rješenje za regulaciju tjelesne težine! Produžuje osjećaj sitosti - Smanjuje apetit i unos hrane - Smanjuje razinu kolesterola u krvi!

Glukomanan uz energetski restriktivnu dijetu doprinosi gubitku tjelesne težine, koristan učinak postiže se dnevnim unosom 3 g glukomanana u tri doze po 1 g, uzeto s 1-2 čaše vode, prije obroka i u sklopu energetski restriktivne dijete.

Glukomanan doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, koristan učinak postiže se dnevnim unosom 4 g glukomanana.

Više detalja

11,59 €

J.M. 1 kom. = 0,39 €

Više informacija

Za mršavljenje: 1 voćna karamela 3 puta dnevno.

Za održavanje normalne razine kolesterola u krvi: 1 voćna karamela 4 puta dnevno.

Uzmite jednu voćnu karamelu pola sata prije obroka. Odmah nakon uzimanja popijte veliku čašu vode (250 ml).

Okus jagode, samo 17 kalorija, bez šećera, zaslađeno steviol glikozidima i maltitolom, prirodne arome, bez konzervansa i GMO, bez želatine, pogodno i za vegetarijance.



Kome je namijenjen Juicy Slim? Juicy Slim namijenjen je osobama s prekomjernom tjelesnom težinom koji žele izgubiti suvišne kilograme ili smanjiti tjelesnu težinu. Juicy Slim® nije namijenjen za osobe mlađe od 18 godina.

Kako djeluje Juicy Slim? Glukomanan, aktivni sastojak Juicy Slima, je topljivo vlakno koje u želucu pri dodiru s vodom stvara viskoznu masu nalik gelu, što usporava pražnjenje želuca i izaziva osjećaj sitosti dovodeći do smanjenog energetskog unosa.

Što je glukomanan? Glukomanan ili konjak manan je vlakno topljivo u vodi, sastavljeno od ravnog lanca β-1→4 D-manoze i D-glukoze u omjeru 1,6:1 s malom količinom grananja (8%) kroz β-(1→6)-glukozil veze. Dobiva se iz gomoljastog korijena biljke Amorphophallus konjac i ne nalazi se prirodno u hrani. Glukomanan je neprobavljiv u tankom crijevu, ima visoku molekulsku masu i viskoznost u vodenoj otopini.

Nutritivna deklaracijau 100 gu 1 voćnoj karameli (6 g)
Energija1151 kJ/275 kcal69,1 kJ/16,5 kcal
Masti
od kojih
zasićene masne kiseline
9,2 g

2,4 g
0,6 g

0,1 g
Ugljikohidrati
od kojih
šećeri
polioli
67,3 g

0,0 g
66,3 g
4,0 g

0,0 g
4,0 g
Vlakna16,7 g1,0 g
Bjelančevine0,0 g0,0 g
Sol0,05 g0,003 g

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: