UriBlock doprinosi zdravlju mokraćnog sustava 30 kapsula

UriBlock kapsule sadrže D-manozu, američku brusnicu, hibiskus, ptičji dvornik te Vitamin C.

D-Manoza se veže na površinske izdanke bakterije E. coli te se izlučuje putem urina van iz organizma. D- Manoza je jednostavan šećer koji se veže na površinske izdanke bakterije E. coli te se izlučuje putem urina van iz organizma. E.coli ima veći afinitet vezanja na D-manozu nego na stanice mokraćnog mjehura.

Više detalja

11,20 €

J.M. 1 kom. = 0,37 €

Više informacija

D- Manoza je jednostavan šećer koji se veže na površinske izdanke bakterije E. coli te se izlučuje putem urina van iz organizma. E.coli ima veći afinitet vezanja na D-manozu nego na stanice mokraćnog mjehura.

Američka brusnica (ekstrakt ploda s minimalno 10% procijanidina) - A-tip proantocijanidina iz brusnice mijenja membranu i bakteriji E. coli oblik, kojima se prima čime se onemogućuje njeno vezanje za stjenke mokraćnog sustava.

Hibiskus (ekstrakt cvjetova) sadrži spojeve koji inhibiraju i sprječavaju prianjanje E. coli – proantocijanidine, flavonoide, klorogensku kiselinu te vitamin C, voćne kiseline (jabučna i limunska) i aminokiseline.

Ptičji dvornik djeluje diuretski i pomaže u izlučivanju vode urinarnim putem te tako doprinosi zdravlju mokraćnog sustava. Vitamin C i D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Uporaba: Uzimanje 2-4 kapsule na dan, najbolje nakon obroka uz dosta tekućine.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: