Yasenka Uro Balance protiv infekcija i upale mjehura 250ml

Vaše trenutno olakšanje kod otežanog mokrenja, za prevenciju ali i olakšanje simptoma. Prirodna pomoć za zdravlje mokraćnih puteva.

Mokraćni mjehur je dio mokraćnog sustava i služi kao spremnik za mokraću. Upala mjehura uzrokovana je razmnožavanjem bakterija u mokraći, URO BALANCE tekući je dodatak prehrani koji sadrži inovativnu kombinaciju ekstrakta brusnice, D-manoze, ptičjeg dvornika i vitamina C.

Više detalja

20,70 €

J.M. 1 l = 82,80 €

Više informacija

Američka brusnica tradicionalno se koristi za olakšanje simptoma poput pečenja prilikom mokrenja, potrebe za učestalim mokrenjem kao i osjećaja nedovoljno ispražnjenog mjehura. D-manoza djeluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije Escherichia coli.

Afinitet vezanja bakterije Escherichia coli na D-manozu je veći nego afinitet vezanja na stanice mokraćnog mjehura. Bakterija vezana na D-manozu mokrenjem se izbacuje van iz tijela (sterilizacija mokraće).

Ptičji dvornik pomaže u izlučivanju vode urinarnim putem. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Spriječite prve simptome i izbjegnite liječenje.

Sadrži u preporučenoj dozi30 ml%*PU
D-manoza2,5 g
Ekstrakt biljke ptičji dvornik100 mg
Ekstrakt ploda američke brusnice100 mg
Vitamin C80 mg100

Upute za korištenje

PREPORUČENA DNEVNA DOZA

Od 3. do 6. godine – 15 ml jednom na dan
Od 6. do 12. godine – 15 ml dva puta dnevno
Od 12. godine, muškarci i žene – 30 ml jednom na dan

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: