Conprosta XL za zdravlje mokraćnih putova 60 tableta

CONPROSTA XL dodatak prehrani za poboljšanje i održavanje zdravlja mokraćnih putova.

Conprosta tablete su standardizirani fitonutrijent čiji je osnovni sastojak polen uljane repice sa svim farmakološki aktivnim sastojcima.

Primjena cvjetnog praha za poboljšanje i liječenje "muškog principa" ima dugu povijest u TCM. Naime, Kinezi ga slave u pjesmama i legendama, a pripravljaju u obliku čajeva, tinktura, praška, tableta (u novije vrijeme) cvjetni prah kao djelatnu tvar broj jedan za disfunkcije muškog urogenitalnog sustava i napose bolesti prostate!

Više detalja

15,63 €

J.M. 1 kom. = 0,26 €

Više informacija

Preporučuje se uzimati tablete CONPROSTA u obliku kure od najmanje 3 mjeseca. U prvih mjesec dana uzimati 3x3 tablete dnevno, najbolje poslije jela.

CONPROSTA je čist biljni pripravak bez ikakvih kemijskih dodataka pa kao takav i bez nuspojava dakle potpuno siguran za uporabu. Prisutan je preko 30 godina u kliničkoj praksi zemlje proizvođača. Na kineskim klinikama je ispitan na tisućama pacijenata. Za američko tržište ima FDA certifikat još od 1984 godine,a u toj zemlji je prisutan preko 20 godina. Na našem tržištu Conprosta je prisutna već 5 godina.

60 tableta po 1000mg.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: