Sensilab Urifar pomaže kod upale mjehura 14 vrećica

Upala mjehura je najčešći oblik infekcije mokraćnog sustava. Najčešće se pojavljuje kao posljedica infekcije bakterijom Escherichia coli, koja je uzrok zaraze u 90% slučajeva.

Simptomi upale mjehura su izuzetno neugodni. Neuobičajeno često osjećamo potrebu za mokrenjem, imamo mutni urin s jakim mirisom te peckajući osjećaj tijekom mokrenja. Također se može osjetiti bol u zdjelici te pojaviti krv u mokraći i povišena temperatura.

Žene su osjetljivije na infekcije mjehura. Posebno su na udaru mlađe žene, trudnice, žene u razdoblju neposredno prije ili poslije menopauze, kao i dijabetičari. Najveći rizik za infekciju mokraćnog sustava imaju seksualno aktivne mlade žene.

Više detalja

167.20 kn

Više informacija

Prije konzumiranja ispraznite mjehur. Otopite 1 vrećicu proizvoda u čaši s vodom. Proizvod konzumirajte na prazan želudac. Tijekom dana popijte veliku količinu vode. Jači učinak pripravka se postiže, ako se istovremeno konzumira vitamin C koji snižava pH urina i s time sprječava nastanak uvjeta pogodnih za rast bakterija.

Kao dodatak k liječenju s antibioticima: 1-2 vrećice na dan, 7 dana. Dnevna doza se može povećati po dogovoru s lječnikom. Nije za djecu mlađu od 3 godine.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Zanimljivo je da je najmanje 20 posto žena barem jednom u svom životu patilo od upale mjehura. Veliki problem je i to da se infekcije mokraćnog sustava često ponavljaju. Prema nekim podacima, recidiv se pojavio u 80 posto infekcija. Prečesto uzimanje antibiotika također je posljedica upale mjehura.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: