Femmenessence Macapause kapsule za žene u menopauzi

Femmenessence MacaPause je djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene. Namijenjen ženama u menopauzi i održavanju hormonalnog zdravlja nakon menopauze. MacaPause namjenjen je ženama nakon 55. godine života.

U kliničkom istraživanju, mjereno Greenovim indeksom, Femmenessence MacaLife postigao je nevjerojatan uspjeh od 84% i pokazano je da:

  • smanjuje valove vrućine
  • smanjuje noćno znojenje
  • smanjuje vaginalnu suhoću
  • pomaže u poboljšanju raspoloženja i povisuje razinu energije

Više detalja

42,09 €

Više informacija

Kad se hormoni proizvode pravilno i uravnoteženo, vaše tijelo lakše postiže fiziološki sklad, odnosno simptomi menopauza se prorjeđuju, a što je još bitnije, vaše se cjelokupno zdravlje poboljšava.

Ljepota preparata Femmenessence™ MacaPause® je u tome što on surađuje s vašim tijelom potičući vaš endokrini sustav kako bi uravnotežio razinu onih najvažnijih hormona kao što su FSH, estrogen, LH i progesteron, a ništa nije prirodnije od hormona koje vam pruži vlastiti organizam.

U tom razdoblju života, jedna o šest žena tijekom menopauze suočava se s činjenicom da tjeskoba i valovi vrućine utječu na njihovu radnu sposobnost, a gotovo polovica njih priznaje da su im simptomi menopauze uništili seksualni život.


MacaPause potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluju na te simptome – smanjuju valove vrućine, noćno znojenje, suhoću intimnih djelova i potiču libido. Povrh toga, kliničke studije pokazale su da Femmenessence potiče raspoloženje, zdravlje srca i kostiju, te povećava razinu energije.


Femmenessence MacaPause je vrlo temeljito klinički ispitan u trajanju od 3, 4 i 8 mjeseci. Tijekom ispitivanja, Natural Health International ispitao je dva ključna područja zdravlja žena u postmenopauzi: simptome povezane s postmenopauzom i zdravstvene tegobe žene kao što su hormonalni disbalans, gustoća kostiju, stanje srca i cjelokupno zdravstveno stanje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: