Mavy IntimPlus test za rano otkrivanje trudnoće

MAVY Intimplus test za rano otkrivanje trudnoće može se koristiti do 4 dana prije očekivanog početka mjesečnice. Ako ga koristite od prvog dana izostanka mjesečnice, odgovor stiže s pouzdanošću većom od 99 posto. Imajte na umu da će test poslužiti kao prvi putokaz, a za konačni dokaz  najbolje se obratiti liječniku.

Više detalja


57,90 kn

Više informacija

Kako se provodi testiranje sa MAVY Intimplus testom?

MAVY Intimplus test za rano otkrivanje trudnoće odlikuje se jednostavnošću upotrebe te gotovo stopostotnom pouzdanošću što ga svrstava u sam vrh testova slične namjene. MAVY Intimplus može se koristiti do 4 dana prije očekivanog početka mjesečnice, a testiranje se može provesti u bilo koje doba dana.

Rukovanje MAVY Intimplus testerom za rano otkrivanje trudnoće potpuno je jednostavno i sigurno - neposredno prije upotrebe odstranite  zaštitnu foliju, štapić iz testa  izvadite iz folije i skinite poklopac. Zatim  primite štapić testa za držalo, vršak za upijanje mokraće okrenite  prema dolje i držite pod mlazom svega 5 sekundi. Također, možete vršak za upijanje mokraće na 20 sekundi uroniti u mokraću koja je prethodno prikupljena u čistu i suhu posudu. Nakon upijanja mokraće, bez obzira koji postupak odabrali, poklopac  vratite na tester koji se položi na vodoravnu površinu s reakcijskim prozorčićem okrenutim prema gore. Nakon 2 minute  na kontrolnom prozorčiću pojaviti će se plava crta koja znači da je test dobro izveden.
Path: > > Mavy IntimPlus test za rano otkrivanje trudnoće

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: