Emser sol za ispiranje nosa, 20 kom.

Emser sol za ispiranje nosa koristi se za ispiranje nosa pomoću Emser tuša za nos. Ispiranja nosa preporučuju se uvijek kada nos treba intenzivno očistiti i navlažiti.

To je važno npr. kod pojačanog onečišćenja prašinom i prljavštinom, ali i kod pojačanog nakupljanja sekreta i krasti. U vrijeme povećane opasnosti od prehlada, redovitim ispiranjem nosa spriječava se pojava prehlade.

Osobama sa alergijama preporučuje se redovito ispiranje nosa u doba povećane koncentracije peludi u zraku, posebno navečer prije spavanja. Ispiranja nosa prikladna su također i za ovlaživanje sluznice nosa i zato se uvijek preporučuju kada se sluznica nosa isušuje zbog vanjskih utjecaja, kao uslijed rada klima uređaja, grijanja i sl.

Više detalja

29,70 kn

Više informacija

Način primjene: Emser sol za ispiranje nosa koristi se za pripremu otopine za ispiranje nosa. Pritom se vrećica Emser soli za ispiranje nosa otopi u 250 ml tople vode i time se ispere nos.

Ispiranja nosa mogu se provoditi do 3 x dnevno, sa po 250 ml otopine. Obično se preporučuje 1 x dnevno. U okvirima dugotrajne terapije ispiranjem (više mjeseci ili godina) ispiranja svaka 2-3 dana pokazala su se korisnim.

Sastav i pakiranje: Emser sol za ispiranje nosa je medicinski proizvod za pripremu fiziološke otopine za čišćenje nosa. Pakiranje sadrži 20 vrećica po 2,5 g soli.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: