Veroval mobilna EKG kontrola srčanog ritma i mjerenje krvnog tlaka

Mobilna EKG funkcija: Otkriva fibrilacije atrija - glavne uzroke srčanog udara.

• Srčani ritam može biti evidentiran za samo 30 sekundi - bilo gdje i bilo kada.
• Jednostavna analiza izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima
• Otkriva srčane aritmije kao što su ekstrasistole, rani znak bolesti cirkulacijskog sustava i upale srčanog mišića.
• Rezultati su odmah prikazani u lako razumljivom obliku; uz detaljan prikaz (elektrokardiogram) za vašeg liječnika.


Funkcija potpuno automatskog mjerenja krvnog tlaka.

Više detalja

1 250,00 kn

Više informacija

Funkcija potpuno automatskog mjerenja krvnog tlaka: Za nježno i precizno mjerenje na nadlaktici, visoka točnost mjerenja, udobna manžeta univerzalne veličine s ergonomskim pristajanjem, jednostavna analiza izmjerenih vrijednosti s pomoću sustava sličnog semaforima. Podaci se mogu jednostavno pohraniti korištenjem programske opreme Veroval media.connect. Podaci se mogu dijeliti među svim uređajima Veroval®, kao što je vaga ili pratitelj aktivnosti. Priložen je USB Bluetooth adapter.

Srčane aritmije, kao što su opasne atrijske fibrilacije i visoki krvni tlak, glavni su čimbenici rizika za razvoj srčanog udara. Međutim, srčane aritmije uglavnom se javljaju u nepravilnim intervalima pa se mogu otkriti samo kada se dogode.
S pomoću prijenosnog EKG uređaja Veroval® možete pratiti svoj srčani ritam bilo gdje i uvijek kada se pojave simptomi. Kombinirani uređaj Veroval® pruža vam informacije o rezultatima koje je lako tumačiti. Ako je potrebno, sve rezultate moguće je ispisati za vašeg liječnika ili ih poslati e-poštom.

Pohranjivanje i analiziranje svih rezultata EKG-a i vrijednosti krvnog tlaka brzo je i jednostavno zahvaljujući programskoj opremi Veroval® medi.connect.

Ekscitacijska stanja srca mogu se procijeniti elektrokardiogramom. Kontrakcije srčanog mišića uvijek su uzrokovane električnim podražajem. Nastale promjene i napon mogu se izmjeriti na površini tijela i njihov smjer može se zabilježiti i predstaviti grafičkim putem. Kombinirani uređaj za EKG i mjerenje srčanog tlaka Veroval® jednokanalni je EKG koji može otkriti različite aritmije. Kombinirani uređaj automatski provodi osnovna bilježenja i procjene.

proizvodi u istoj kategoriji