Omron EKG prijenosni uređaj

Prijenosan elektrokardiograf Omron koji bilježi električnu aktivnost srca, a može se koristiti u svako vrijeme i na svakom mjestu.

Očitanje elektrokardiograma pomoći će liječniku dijagnosticirati ozbiljan problem poput opasnosti od moždanog ili srčanog udara i prilagoditi terapiju. Omron EKG mogu koristiti i sami liječnici za brzo očitanje rada srca ili pacijenti u dogovoru sa svojim liječnikom.

PRAĆENJE KARDIOVASKULARNOG RIZIKA:

  • EKG vam omogućuje da zabilježite rezultate čak i kad vaš liječnik nije u blizini.
  • Očitanje elektrokardiograma pomoći će liječniku dijagnosticirati ozbiljan problem poput opasnosti od moždanog ili srčanog udara i prilagoditi terapiju.
  • Bežičan rad i izravna obrada rezultata omogućuje brzo očitanje stanja srca pacijenta.
  • Uređaj se spaja na računalo i ima uključen software za analizu podataka koji korisnika odmah obavještava o rezultatima i na osnovu toga daje jasne preporuke.

Više detalja

5 217,50 kn

Više informacija

OMRON HCG801 HeartScan je prijenosni EKG snimač koji stane u dlan vaše ruke. Nakon mnogo godina istraživanja smo smanjili smo kompletan EKG uređaj u kompaktan, ergonomski, samostalan i user-friendly uređaj kojeg možete nositi sa sobom cijelo vrijeme.

Kako prijenosni EKG uređaj radi? Kada osjetite simptome problema sa srcem - prolazne srčane događaje - posegnutite za HeartScan i napravite 30 sekundi snimku srčanog valnog oblika, brzo i diskretno. Analiza EKG-a pruža informacije o otkucajima srca, ritam i ECG valni oblik. Jedinstveni glavni zapis traje 30 sekundi, a uključuje višerazinski prikaz odstupanja od norme, kao i datum i vrijeme snimanja, srčanog ritma i kratke analize.

proizvodi u istoj kategoriji