Clearblue PLUS test za dokazivanje trudnoće

Rezultati u roku od 1 minute! Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue - a rezultati su dostupni u roku od 1 minute.

Pouzdanost veća od 99 % -
Od dana vaše očekivane mjesečnice.

Ergonomski oblik -
Jednostavan za rukovanje i iznimno higijenski zbog dulje, zakrivljene drške.

50% širi vrh - Širi vrh koji mijenja boju čini uzimanje uzorka jednostavnijim i mijenja boju iz bijele u ružičastu kako bi vam pokazao da ste uzorak uzeli ispravno.

Možete se testirati 5 dana ranije - Toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice.

Jasni rezultati plus (+) ili minus (-) - Rezultate plus (+) i minus (-) jednostavno je očitati, a rezultati su dostupni u roku od 1 minute.

Više detalja

41,70 kn

Više informacija

Rezultat „Trudnoća“ može se pojaviti u roku od 1 minute ako se testirate nakon dana vaše izostale mjesečnice. Pričekajte 3 minute kako biste potvrdili rezultat „Nije trudnoća“. ** Možete ga upotrebljavati 5 dana prije vaše izostale mjesečnice (što je 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice).

Ako se testirate ranije i dobijete rezultat „Nije trudnoća“, razina hormona trudnoće može još uvijek biti dovoljno niska kako bi se otkrila. Trebate se ponovo testirati na dan očekivane mjesečnice.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji