Curaprox proljetni set

U proljetnom Curaprox setu nalazi se sve što je potrebno za održavanje svakodnevne i pravilne oralne higijene:

  • Curaprox CS 5460 “ultra soft” četkica
  • Curaprox CPS 07 “prime” međuzubna četkica
  • Curaprox Enzycal zubna pasta (15 ml)
  • + Curaprox Vas još dodatno daruje s Curaprox Cs 5460 “ultra soft” četkicom GRATIS.

Svi proizvodi nalaze se u praktičnoj torbici.

Više detalja

62,50 kn

Više informacija

1. CURAPROX CS 5460 “ultra soft” četkica za zube

Tajna svih Curaprox četkica za zube jest u vlaknima. One ne sadrže najlonska vlakna kao ostale na tržištu, već su njihova vlakna napravljena od posebnog materijala pod nazivom CUREN®, koja su iznimno nježna i tanka. Neuobičajeno velik broj vlakana na glavi Curaprox CS 5460 četkice (njih čak5.460) očistit će vaše zube besprijekorno i bez traumatiziranja desni.

2. CURAPROX CPS 07 “prime” međuzubna četkica

Upotreba samo zubne četkice nije dovoljna za temeljitu oralnu higijenu. Za pravilnu i učinkovitu svakodnevnu oralnu higijenu potrebna je i međuzubna četkica. Curaprox CPS međuzubna četkica ima tanku i iznimno čvrstu žičanu jezgru, koja omogućava jednostavniji ulaz u međuzubni prostor. Njena gipka, duga i tanka vlakna u cijelosti će ispuniti međuzubni prostor. Iako su dostupne u 5 veličina za različite veličine međuzbnih prostora, u Proljetnom Curaprox setu nalazi se najčešće upotrebljavana CPS 07 za međuzubne prostore veličine između 0,7 i 2,5 mm.

3. CURAPROX Enzycal zubna pasta (15 ml)

Curaprox Enzycal je blaga zubna pasta za svakodnevnu uporabu s 1450 PPM natrij fluorida. Proizvedena je u Švicarskoj i sadrži tri važna enzima koji u kombinaciji s fluoridima pomažu u sprječavanju nastanka karijesa i podupiru prirodni sustav za zaštitu usne šupljine. Blagog je okusa, ne sadrži šećere niti agresivne sastojke kao što je NLS (natrij lauril sulfat) koji se nalazi u većini zubnih pasti na tržištu. Bez sastojka NLS-a, zubna pasta Enzycal se ne pjeni te je zbog toga idealna za korištenje sa soničnim četkicama za zube jer povećava njihov hidrodinamičan učinak. Za razliku od drugih pasti na tržištu, koje imaju jaku aromu mentola zbog eteričnih aditiva, Enzycal u sebi sadrži manju koncentraciju prirodne mente.

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili:

proizvodi u istoj kategoriji