Nosi set aspirator za nos

Nosi set aspirator za nos je medicinski proizvod koji radi na svaki kućni usisavač. Djelotvorno i na siguran način uklanja sekret iz nosa dojenčadi i djece koja ne znaju samostalno ispuhati nos.

Prohodan nos osnovni je uvjet da bi djeca i dojenčad mogla disati, jesti i kvalitetno spavati, što je najvažnije u prvim godinama života.

Nježan prema sluznici nosa, jednostavno se upotrebljava, lako rastavlja i čisti (priložena četkica). Provjerene kvalitete, dostupan samo u ljekarnama uz stručni savjet.

Nosi set sadrži:
dva nastavka za čišćenje nosa (za djecu od 0–6 mjeseci i za djecu iznad 6 mjeseci) i četkicu za čišćenje nastavka za nos.

Više detalja

20,40 €

Više informacija

Prije primjene aspiratora preporučuje se dobro isprati nos sa izotoničnom otopinom (sprej za nos).

Djetetu se zatvori jedna nosnica, a u drugu stavi uži nastavak aspiratora kada je usisavač već uključen. Nosi set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom neovisno o namještenoj jačini usisavanja i stoga je nježan prema sluznici nosa.

Nakon što se sekret ukloni iz nosa, prvo se usisavač isključi te potom odvoji aspirator od usisavača. Poslije upotrebe, aspirator je potrebno isprati pod mlazom vrele vode te očistiti nastavak za nos s priloženom četkicom.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: