Nosi set aspirator za nos

Nosi set aspirator za nos je medicinski proizvod koji radi na svaki kućni usisavač. Djelotvorno i na siguran način uklanja sekret iz nosa dojenčadi i djece koja ne znaju samostalno ispuhati nos. Prohodan nos osnovni je uvjet da bi djeca i dojenčad mogla disati, jesti i kvalitetno spavati, što je najvažnije u prvim godinama života.

Nježan prema sluznici nosa, jednostavno se upotrebljava, lako rastavlja i čisti (priložena četkica). Provjerene kvalitete, dostupan samo u ljekarnama uz stručni savjet.

Nosi set sadrži:

  • dva nastavka za čišćenje nosa:
    • za djecu od 0 – 6 mjeseci
    • za djecu iznad 6 mjeseci
  • četkicu za čišćenje nastavka za nos

Više detalja


144,00 kn

Više informacija

Prije primjene aspiratora preporučuje se dobro isprati nos sa izotoničnom otopinom, Nisita® sprejem. Djetetu se zatvori jedna nosnica, a u drugu stavi uži nastavak aspiratora kada je usisavač već uključen. Nosi® set uklanja sekret stalnim, stabilnim pritiskom neovisno o namještenoj jačini usisavanja i stoga je nježan prema sluznici nosa. Nakon što se sekret ukloni iz nosa, prvo se usisavač isključi te potom odvoji aspirator od usisavača. Poslije upotrebe, aspirator je potrebno isprati pod mlazom vrele vode te očistiti nastavak za nos s priloženom četkicom.

Path: > > Nosi set aspirator za nos

slični proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: