Baby Vac aspirator za djecu

Curenje iz nosa kod beba i djece do navršene druge godine života vrlo je česta pojava. Jedan od najvećih problema jest taj da malo dijete još uvijek nije sposobno ispuhati svoj nos i trebat će vremena prije nego dojenče ili beba nauči disati kroz usta.

Začepljeni nos ometat će disanje, uzrokovati neugodu, a može dovesti i do ozbiljnijih zdravstvenih problema koji se odnose na uho, nos, grlo i donje dišne putove. Stoga je iznimno važno nosnu šupljinu održavati čistom. Arianna nosni aspirator (Nasal Vacuum) je najbolje sredstvo za postizanje toga cilja. Naravno, ništa ne može zamijeniti liječnički pregled. Samo liječnik može dijagnosticirati uzrok nazalne sekrecije. Uklanjanje sekreta iz nosne šupljine ubrzat će oporavak u slučaju bolesti, poboljšat će disanje i općenito blagostanje, te će pomoći u sprječavanju bolesti.

Više detalja

150.00 kn

Više informacija

Postavite dijete ili dojenče u sjedeći/ uspravan položaj. Preporučujemo držati dijete u krilu dok se on/ona ne navikne na napravu.
Postavite uklanjač (A) tako da u potpunosti zatvori jednu od nosnica i zadržite ga tako nekoliko sekundi promatrajući iscjedak koji se taloži u cilindrasti spremnik. (B)
Možete nježno rotirati uklanjač kružnim pokretima.
Ponavljajte ovaj postupak na istoj ili/i drugoj nosnici svakodnevno ili po potrebi.

Sterilizacija:

Čistite dijelove prije i nakon svake uporabe pranjem u vrućoj sapunastoj vodi. Ispirite s vrućom ili toplom vodom. Zabranjena je uporaba detergenata, kemikalija ili grubih materijala na proizvodu.

Sastavljanje:

1. Umetnite uklanjač u cilindrasti spremnik
2. Uključite kućni usisivač.
3. Umetnite adaptor za usisivač u priključnu cijev na usisivaču.

Rastavljanje:

Uklonite adaptor za usisivač iz usisivača dok je u radu, te ga zatim isključite.

U kutiji možete pronaći dva uklanjača

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: