Manuka med MGO 250+ 250g

MGO 250+ Manuka med ima certifikat da sadrži najmanje 250mg/kg metilglioksala. Što je veći sadržaj metilglioksala, to je veće antibakterijsko i protuupalno djelovanje.

MGO Manuka med smatra se najzdravijim medom na svijetu a biljka Manuka raste samo na Novom Zelandu.

MANUKA MED MGO 250+ prirodno sadrži metilglioksal (MGO). Cvjetni med dobiven od cvijeta grma manuka (Leptosperum scoparium), autohtone biljke sa Novog Zelanda.

Neto količina: 250 g. Porcija: 5g - Pakiranje sadrži 50 porcija.

Više detalja

38,16 €

J.M. 1 kg = 149,24 €

Više informacija

Metilglioksal se nalazi u značajnim količinama samo u nekim Manuka medovima, a razina može uvelike varirati, tako da je testiranje i certificiranje svake serije proizvoda važno jer jamči sadržaj metilglioksala.

Svaka serija MGO Manuka meda je ispitana i certificirana, kvaliteta i sadržaj metilglioksala je zajamčena kao što je označeno na etiketi proizvoda.

Manuka MED je jedinstveni, novozelandski monoflorni med.
Dobiva se iz cvijeta autohtone biljke manuka grma (lat. Leptospermum scoparium) koji sadrži visoki udio metilglioksala (MGO).
Izvrsnog je okusa - domoroci Maori stoljećima ga koriste u razne svrhe. Ovaj je med specifičan zbog svog aromatičnog mirisa i okusa, ali ponajprije zbog jedinstvenog sastava koje je potvrđeno u nizu znanstvenih studija. Naime, manuka med sadrži metilglioksal, tvar kojoj se pripisuje snažno antibakterijsko djelovanje.

Napomena: Ne preporuča se davati dojenčadi mlađoj od 12 mjeseci.

Preporuča se uzimati 1-3 žličice /5-15g/ meda dnevno. Med je najbolje otopiti u ustima pola sata prije ili neposredno nakon jela.
Manuka Health proizvodi med iznimne čistoće, a time i visokog udjela tvari, METILGLIOKSALA, koja u toj mjeri nije prisutna niti u jednoj drugoj vrsti meda.

Namjena Manuka meda različite jačine, sadržaja MGO:
- MGO 100+ za prevenciju bolesti i održavanje zdravlja
- MGO 250+ za manje kronične smetnje, npr. refluks ili probavne smetnje
- MGO 400+ ZA OZBILJNA OBOLJENJA POPUT ČIRA NA ŽELUCU ILI SINDROM IRITABILNOG CRIJEVA, RANE NA KOŽI.
- MGO 550+ najpotentniji Manuka proizvod s izrazito velikim sadržajem Metilglioksala - 550mg / kg.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: