Apimel med Mirosan – za umirenje i lakši san

Matičnjak, čija je tinktura sastavni dio MIROSAN MEDA, poznata je ljekovita biljka koja se primjenjuje kod razdraženosti, potištenosti i nesanice. Kao i kod većine prirodnih ljekovitih sredstava, važna je ustrajna i redovita primjena.

Matičnjak dokazano je da djeluje na stres, napetost i nesanicu te također ima odlično djelovanje na koncentraciju potičući bolje rješavanje tekstovnih i slikovnih zadataka. Matičnjak će pomoći i ljudima koji pate od Alzheimerove bolesti poboljšavajući njihovo pamćenje i koncentraciju.

Više detalja

31.50 kn

Više informacija

Matičnjak: Ovu biljku pčele iznimno vole zbog čega je i dobila naziv matičnjak. Limunastog je mirisa i srodnik je kadulje i lavande. Matičnjak je rijetka biljka koja je istovremeno ljekovita, ukrasna, začinska, medonosna, aromatična i mirisna te zbog toga ima širu industrijsku primjenu.

Ova biljka se preporučuje ukoliko imate probavne smetnje kao što su grčevi. Također, poznata je po svojim pozitivnim učincima na miran san, smanjenje depresije i stresa te povećavanje kreativnosti i koncentracije.


Pakiranje: 250g.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: