Arkoroyal Junior BIO Matična mliječ 500 mg

Arkoroyal Junior BIO Matična mliječ 500 mg u pojedinačnim dozama sadržava organski med i blago prirode – organsku matičnu mliječ vrhunske kvalitete.

Zajamčeno je bez umjetnih bojila, konzervansa i alkohola. Kako bi našoj djeci pružila najbolje od prirode uz potpunu sigurnost.

Arkoroyal Junior BIO Matična mliječ objedinjuje sve aktivne organske sastojke i dostupna je u praktičnim pojedinačnim dozama. Za djecu od 3. godine života.

Pakiranje: 20 ampula od 15 ml.

Više detalja

189,90 kn

Više informacija

Matičnu mliječ koriste pčele radilice kako bi isključivo nahranile jednu od njih koja će postati matica. Ta nevjerojatna hrana omogućuje matici 40 puta dulji životni vijek i iznenađujuću razinu produktivnosti.

Matična mliječ sadrži visoki udio vode, ali i šećere, proteine, lipide, minerale i vitamine, kao i veliki broj supstanci kao što su masne kiseline 10-HDA (10-hidroksi-decenska kiselina ) i 10-H2DA (10-hidroksi-2-decenska kiselina).

Iako se matična mliječ konzumirala u svim drevnim civilizacijama, njezina su svojstva otkrivena tek prije nekoliko desetljeća.

Informacije o prosječnim hranjivim svojstvima:

Za 1 pojedinačnu dozu

Matična mliječ(*)

500 mg

Med

830 mg

(*) U skladu s Poveljom o odgovornom pčelarstvu


Uporaba:
  • Doza je 1 plastična ampula dnevno, najbolje ujutro. Prije uporabe protresite ampulu. Može se pojaviti malo taloga, ali to ne mijenja kvalitetu proizvoda. Proizvod se može popiti izravno iz plastične ampule ili uliti u čašu s malo vode, soka, mlijeka ili mlakog čaja (ne vrućeg).
  • Ne preporučuje se osobama koje su alergične ili osjetljive na bilo koji od sastojaka, kao ni za djecu mlađu od 3 godine.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: