Apipharma Vitarojal Vital 500mg matična mliječ ampule

Vitarojal vital 500 mg ugodnog je okusa manga koji je dobro prihvaćen od strane djece i odraslih. Proizvod se može koristiti direktno iz ampule ili se može razrijediti u čaši vode ili soka.

Preporuča se za jačanje organizma posebno u periodima kada su prehlade, viroze i gripe najčešće, također zbog vitamina D u svom sastavu proizvod je dobar za održavanje normalnih kostiju.

Jedna ampula sadrži 166.67 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 500 mg svježe matične mliječi.

Više detalja

111,05 kn

Više informacija

Vitarojal vital 500 mg sadrži matičnu mliječ koja je prirodni biostimulator organizma. Svaka ampula sadrži 500 mg matične mliječi. Matična mliječ (gelee royale) je najvrijedniji i najcjenjeniji proizvod pčela. Predstavlja izlučevinu posebnih žlijezda mladih pčela radilica kojom se hrani matica i mlade ličinke do tri dana starosti. Matična mliječ je neposredno  odgovorna za zadivljujuću plodnost, vitalnost i dugovječnost matice.

Neto količina 10 ampula (=100 ml).

Upute za upotrebu: Prije upotrebe promućkati!

  • Djeca od 4 do 12 godina starosti uzeti 1/2 ampule (5 ml) dnevno.
  • Djeca iznad 12 godina starosti i odrasli uzeti 1 ampulu dnevno.

Preporučuje se razrijediti sadržaj u čaši vode ili voćnog soka. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: