Vitarojal 1500mg tekući dodatak prehrani s matičnom mliječi

Vitarojal 1500 mg tekući dodatak prehrani sadrži med i matičnu mliječ koji su od davnina poznati kao prirodni eliksir i biostimulator organizma.

Najvažnija sastavnica koja je prisutna samo u matičnoj mliječi je nezasićena masna kiselina 10-hidroksi-2-decenska kiselina (10-HDA). Upravo se 10-HDA pripisuju brojna biološka svojstva matične mliječi. Ova kiselina je u prirodi za sada pronađena samo u matičnoj mliječi.

Kombinacija meda i matične mliječi u Vitarojal 1500 mg tekućem dodatku prehrani stvara idealni dodatak za biostimulaciju organizma. Dodatak vitamina C i B12 te minerala cinka i selena doprinosi učinkovitosti proizvoda.

Više detalja

68,75 kn

Više informacija

Vitarojal 1500 mg ugodnog je okusa manga koji je dobro prihvaćen od strane djece i odraslih. Sadrži cink koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Sadrži vitamin B12 koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Upute za upotrebu: Prije upotrebe promućkati! Proizvod uzeti jednom dnevno žličicom ili pomoću dozirne čašice. Moguće je proizvod primijeniti nekoliko puta godišnje posebno na prijelazu godišnjih doba. Stajanjem može nastati talog koji nestaje mućkanjem ampule.

10 ml sadrži 500 mg liofilizirane matične mliječi što odgovara 1500 mg svježe matične mliječi.

Neto količina: 100 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: