Snižena cijena! Medex Gelee Royale 100% svježa matična mliječ, 30g

Matična mliječ Medex, 30g

Svježa matična mliječ 30 grama od Medexa!

Matična mliječ pomaže u regeneraciji i bržem oporavku nakon bolesti, operacija ili kemoterapije, brine se za hormonsku uravnoteženost organizma, pomaže u slučajevima neplodnosti, regulira djelovanje žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem i povećava životnu moć i energiju.


Zbog širokog spektra djelovanja, preporučuje se sportašima, starijim osobama i svima koji su izloženi većoj tjelesnoj aktivnosti i drugim naporima. Budući da potiče laktaciju prikladna je i za mame dojilje.

Svjež oblik matične mliječi zahtijeva da proizvod nakon otvaranja čuvate u frižideru i potrošite ga u roku od 30 dana. Primjeren i za dijabetičare.

Sadržaj: 30g.

Više detalja


252,37 kn

-15%

296,90 kn

Više informacija

Preporučena dnevna doza je 1 priložena žličica (1 g) matične mliječi. Uzmite je ujutro natašte, tako da je istopite ispod jezika. Tako ćete je najbolje iskoristiti, jer kapilare ispod jezika matičnu mliječ neposredno apsorbiraju u krvotok.

Za jedan mjesec redovne upotrebe dovoljno je: 1 pakovanje.

Upozorenja: Ne preporučuje se konzumiranje osobama alergičnim na matičnu mliječ. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata djece!

Čuvati na tamnom i suhom mjestu na sobnoj temperaturi do 25 °C.

Nakon otvaranja posudicu s matičnom mliječi čuvajte u frižideru na najviše 4 °C i potrošite je u roku od 30 dana.

Path: > > > > Matična mliječ Medex, 30g

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: