Encian Magnezij klorid u listićima (Nigari) 200g

Magnezij klorid je dragocjeni mineralni spoj dobiven isparavanjem morske vode.

Magnezij doprinosi održavanju normalnih kostiju i i zubi. Magnezij doprinosi ravnoteži elektrolita i normalnoj sintezi proteina.

Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Magnezij doprinosi normalnoj funkciji mišića i živčanog sustava.

Više detalja

2,70 €

J.M. 1 kg = 13,50 €

Više informacija

U ljudskom tijelu, magnezij je najviše prisutan u zubima i kostima, dok je ostatak magnezija pohranjeno u mišićima, stanicama i u krvi. Osobe kod kojih je zabilježen nedostatak magnezija obično imaju problema sa slabom cirkulacijom krvi, grčevima, povišenim krvnim tlakom, srčanom aritmijom, kronicčnim umorom i nesanicom.

Osim što mozže suzbiti infekcije i poboljšati opcće zdravstveno stanje, magnezijev klorid ima sposobnost pomladiti tijelo! Naime, ako u organizmu nemamo dovoljno magnezija, stanice ljudskog tijela počinju propadati, pa od tuda dolazi i do naglog starenja.

Mangezij je bez sumnje izuzetno važan za organizam jer utječe na aktivnost više od 300 enzima te je ukljucčen u gotovo sve procese u našem tijelu.

Ako ćete koristiti magnezij klorid u listicćima, preporucčujemo da zakuhate litru vode i ostavite da se ohladi. U staklenu bocu nasipajte 30 grama magnezijeva klorida i prelijte ga ohlađenom prokuhanom vodom. Pričekajte da se ohladi i možete ga konzumirati! Najbolje ga je konzumirati ujutro do jedne šalice za kavu.

Sastojci: magnezijev klorid, natrijev klorid, kalijev klorid.

Upute za upotrebu: 1/2 čajne žličice otopiti u 100 ml vode i popiti.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: