Urea Repair Plus losion za tijelo sa 5% ureje i ceramidima 250ml

Losion s 5 % ureje za suhu, hrapavu i zategnutu kožu. Ovaj lagani, no istovremeno i visoko učinkovit losion za tijelo ima trostruko djelovanje i duboko hidratizira i umiruje hrapavu, zategnutu i suhu kožu.

Vaša koža nije zacrvenjena, bolna ili natečena: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 5% ureje i ceramidima namijenjen je suhoj koži bez simptoma upale.

Više detalja

21,37 € (161,01 kn)

J.M. 1 l = 85,48 € (644,05 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Imate suhu kožu uzrokovanu dijabetesom: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 5% ureje i ceramidima posebno je namijenjen olakšavanju simptoma suhe kože nastale zbog dijabetesa.

Imate suhu, hrapavu ili zategnutu kožu: Urea Repair Plus losion za tijelo sa 5% ureje i ceramidima posebno je namijenjen ublažavanju simptoma suhe kože.

Djelotvornost i podnošljivost na koži Urea Repair Plus losiona za tijelo sa 5% ureje i ceramidima, procijenjene su kod osoba sa suhom i izrazito suhom kožom.

Štoviše, učinak Urea Repair Plus losiona za tijelo sa 5% ureje i ceramidima na poboljšanje hidratiziranosti kože, funkcije barijere kože i dugotrajan efekt hidratacije nakon prestanka korištenja procijenjen je kod žena s vrlo suhom kožom, od kojih je većina u dobi između 50 i 80 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: