Šampon PROTIV PRHUTI za normalnu ili masnu kosu

Šampon protiv prhuti koji vraća ravnotežu mikrobiomu i uklanja 100% vidljive prhuti. Za muškarce i žene koji pate od prhuti i/ili svrbeža i koji imaju normalnu ili masnu kosu.

SPRJEČAVA PONOVNO POJAVLJIVANJE PRHUTI TJEKOM 6 TJEDANA.

Konačno s mirisom koji budi zadovoljstvo. Zahvaljujući spoju ovog tipa formule i novog parfema, visoke kvalitete, ne samo što je prikriven miris aktivne baze sa selenom DS, već i samo pranje kose postaje trenutak istinskog uživanja: 2 od 3 ispitanika tvrde da je miris nove DERCOS formule prijatniji od mirisa proizvoda koji su prije koristili! Tekstura koja budi osjetila. Gusta osvježavajuća tekstura daje bogatu, kremastu i finu pjenu koja se lako ispira. Idealno prilagođena za često korištenje.

Tijekom prvog nanošenja, ostavite da djeluje 2 minute, zatim isperite. Prilikom narednih pranja, blago umasirajte, zatim isperite. Tretman traje 4 tjedna. U slučaju kontakta sa očima, odmah isperite.

Više detalja

108.90 kn

Više informacija

Selen DS*, snažni prirodni aktivni sastojak kojeg su dermatolozi klinički priznali zbog njegove učinkovitosti, hvata se za prhut i uklanja čak i onu najuporniju.
Cohesyl™ djeluje poput cementa koji drži stanice vlasišta zajedno i tako sprečava prhut.
Vlasištu se vraća zdravlje: prhut je uklonjena, ljuštenje regulirano.
-djeluje na upornu prhut već nakon 1. nanošenja
-antirecidivno djelovanje do 6 tjedana nakon tretmana
-svrbež smanjen već nakon prve primjene
Vaše je vlasište opet zdravo: u trenu je pročišćeno od prhuti i dugotrajno regulirano.
*selenov disulfid

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: