Avène TriAcnéal emulzija, 30ml

Avène TriAcneal emulzija je namijenjena masnoj i problematičnoj koži sklonoj nastanku akni.

Avène Triacnéal emulzije je hidratantne i nemasne teksture koja se lako upija u kožu. Koža postaje glatka i sjajna, vidljivo užih pora i bez masnog sjaja.

Proizvod s kombinacijom retinaldehida i glikolne kiseline te novog patentiranog sastojka Efectiose®, te komedolitičkim, antibakterijskim, keratolitičkim te protuupalnim učinkom.
Bez parabena.

Više detalja

123,00 kn

Više informacija

Prednosti
Protuupalni učinak - novi patentirani sastojak Efectiose® u koncentraciji od 0,1% smanjuje početak, pojačavanje i održavanje upale te pridonosi smanjenju upalnih promjena.
Učinak pilinga - glikolna kiselina, u koncentraciji 6%, ima „piling“ efekt (ljuštenje) na površini kože, čime uklanja komedone i nepravilnosti na površini masne kože.
Obnavlja - retinaldehid, u koncentraciji od 0,1%, regulira orožnjavanje i sprječava stvaranje komedona, te štiti postojeće promjene od upale.
Umiruje - Avène termalna voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

Način primjene
Očistite lice s Avène Cleanance proizvodima za čišćenje i nježno posušite kožu. Nanesite navečer TriAcneal emulziju jednoliko i ravnomjeno na suho lice. Može se nanositi i na druge dijelove tijela koji su zahvaćeni promjenama (prsa, ramena, leđa). Izbjegavajte područje oko oko očiju i usana.
Minimalna primjena proizvoda je tri mjeseca. Kod prvih primjena zbog pH 3,5 može se pojaviti blago crvenilo i osjećaj pečenja. U tom slučaju pripaziti da se krema nanosi na dobro osušenu kožu i/ili pričekati nekoliko dana prije nego li ponovo primijenite Triacnéal emulziju.
Preporučuje se kombinirati s lokalnim eritromicinom, oralnim ciklinima i ciprosteron acetatima.Dozvoljena je kombinacija s benzil peroksidom. Ne preporučuje se kombinacija s lokalnim retinoidima i oralnim isotretinoinom. Preporučujemo savjetovati se s dermatologom.

Pakiranje: 
30 ml tuba s aplikatorom

proizvodi u istoj kategoriji