Sajm Derm Mast za njegu kože sklone atopijskom dermatitisu

Mast je namijenjena za svakodnevnu njegu i zaštitu svih tipova kože. Za bebe, djecu i odrasle.

Pomaže u njezi nadražene kože od vjetra, sunca, atmosferilija te za kožu sklonu atopijskom dermatitisu, seboreji i psorijazi.

Što Sajm derm mast čini posebnom? Mast je nastala na tradicionalnoj recepturi i bogatom iskustvu od sastojaka vrhunske kvalitete, bez konzervansa i mirisa. Prirodni sastojci omekšavaju, hrane, vlaže kožu stvarajući površinski zaštitni sloj te štite od vanjskih utjecaja.

Više detalja

22,40 €

J.M. 1 l = 149,33 €

Više informacija

Atopijski dermatitis je kronično, recidivirajuće oboljenje kože karakterizirano jakim svrbežom, a javlja se kod osoba s atopijom. Kao najčešći uzročni alergeni navode se kućna prašina, perje, polen, dlake i epitel nekih životinja, prehrambeni proizvodi (jaja, mlijeko, mliječni proizvodi, riba, neke žitarice, orasi, bademi, kikiriki, neke vrste voća i povrća, neke vrste mesa), bakterijski antigeni, deterdženti i sredstva za kupanje, itd.

Klinička slika ovog oboljenja se razlikuje s obzirom na dob pacijenta. Razlikujemo atopijski dermatitis: dojenčeta, malog djeteta, odraslih. U ranoj dječjoj dobi prevladava preosjetljivost na hranu, tj. na alimentarne alergene, dok u odrasloj dobi prevlada preosjetljivost na inhalatorne alergene.

Sastav: Suncokretovo ulje bogato je visokim sadržajem vitamina E, vitaminima A i D, beta karotenom i prirodnim voskom. Ekstrakt badema sadržava antioksidanse koji štite stanice od oksidacijskog oštećenja, vitamin E, A, B1, B2 i B6, a zaslužan je i za specifičan miris Sajm derm masti.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: