Ducray Dexyane MeD umirujuća obnavljajuća krema 100ml

U kojim se slučajevima primjenjuje DEXYANE MeD krema? Ova umirujuća obnavljajuća krema primjenjuje se za liječenje ekcema, uključujući atopijski ekcem, kontaktni ekcem i kronični ekcem.

Nastanak ekcema uzrokuje promjena kožne barijere (gornji slojevi kože) s visokim rizikom za reakcije (suhoća, nadraženost, svrbež) na alergene i nadražujuće tvari.

Više detalja

20,80 €

J.M. 1 l = 199,21 €

Više informacija

Kako DEXYANE MeD krema djeluje?

  • Obnavlja promijenjenu kožnu barijeru i smanjuje suhoću kože zahvaljujući kombinaciji glicerola, karite maslaca i triglicerida
  • Umiruje svrbež i smanjuje intenzitet upale (crvenilo i nadraženost)
  • Štiti kožu zahvaljujući stvaranju polupropusnog filma, prema galenskoj formuli medicinskog proizvoda obogaćenoj prirodnim polisaharidima
  • Smanjuje prianjanje bakterija (S. aureus potencijalno uključen u superinfekciju lezija)


Dokazana klinička djelotvornost: DEXYANE MeD pomaže ukloniti lezije kod ekcema i ograničava njihovo ponovno stvaranje. Krema ne stvara osjećaj ljepljivosti, lako se razmazuje, što pacijente potiče na dobru suradljivost. Koži s ekcemima vraća gipkost i podatnost.

Klinički ispitana podnošljivost. Ne sadrži kortizon, mirise, ispitano na nikal.

Kako primjenjivati DEXYANE MeD kremu? Primijeniti izravno na ekcem. Može se primijeniti samostalno ili u kombinaciji s kortikosteroidima za primjenu na kožu. Jednom ili dva puta dnevno.

Sadržaj: 100 ml.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: