Nuxe Huile Prodigieuse suho ulje 100ml

Čudesno suho ulje za višenamjensku upotrebu. Za tijelo, lice i kosu!

Djelovanje prirode Očaravajuća kombinacija nježnog mirisa i dragocjenih prirodnih sastojaka za kožu, nalazi se u bočicama ovog legendarnog ulja. Šest biljnih ulja i obilje vitamina E čine kožu mekom i svilenkastom, a vrhove kose nahranjenim i zaštićenim. Prepoznatljiv, čarobno nježan miris i senzualna tekstura ovog suhog ulja pružaju neodoljiv užitak korištenja.

Idealna njega nakon sunčanja Budući da izloženost suncu predstavlja stres za kožu, ne samo zbog štetnog utjecaja UV zraka, već i zbog velikog gubitka vlage, Nuxe suho ulje savršen je proizvod koji će nakon sunčanja kožu u potpunosti obnoviti, dubinski je hidratizirati te joj vratiti nježnost i mekoću.

Više detalja

30,80 €

Više informacija

Ono što suho ulje čini posebno zavodljiv njegov je čaroban, suncem okupan miris.

Bez fotosenzibilnih sastojaka, miris je prožet umirujućim, ženstvenim notama cvjetova naranče. Cvjetni miris dočaravaju note ruže i magnolije, dok mu senzualanost pružaju note prirodne vanilije i muškatnog cedra.

Birajte između mirisne čarolije suhog ulja i glamuroznog dodira zlatnog ulja. Ili jednostavno izaberite oboje.

Proizvod namjenjen svima - Suho ulje je namijenjeno svim tipovima kože za njegu tijela, za njegu lica suhe i vrlo suhe kože te za njegu suhih i ispucalih vrhova kose

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: