Nuxe Nuxellence ÉCLAT Fluid koji otkriva mladost i sjaj kože, 50ml

Vraća mladenački sjaj kože i čini je glatkom.

* Za sve tipove kože i sve dobne skupine

Djelovanje prirode
Laboratorij NUXE je nakon više godina istraživanja mitohondrija i mitohondrijske DNA kreirao najveću inovaciju protiv starenja kože - Nuxellence Jeunesse.
Mitohondriji stanice opskrbljuju energijom koja je potrebna za njihovo pravilno funkcioniranje. Mitohondrijska DNA s godinama slabi, funkcije mitohondrija su poremećene i kožne stanice se počinju prazniti. Nuxellence Jeunesse pomaže popraviti oštećenja na mitohondrijskoj* DNA, što potiče stvaranje energije, a time i punjenje kože mladošću i sjajem. Nuxellence ima jedinstvenu teksturu »druge kože«, koja se stapa s vašom kožom i pruža suptilan dodir beskrajne mekoće i ugode. Biti ćete očarani nježnim, ženstvenim mirisom s cvjetnim notama mandarina, nektarina i đurđica.
*In vitro test na sastojcima: popravak oštećene mitohondrijske DNA u epidermi. Patent. 

Više detalja

326,00 kn

Više informacija

Vrhunski prirodni sastojci
Inovativna njega s 10 patenata koja  pomaže kožnim stanicama očuvati optimalnu* razinu energije (pasiflora, anchusa, latice maka) te vidljivo otkriva mladenački izgled vaše kože (latice nevena, sjemenke araukarije, hijaluronska kiselina prirodnog porijekla, listovi đumbira). Stanice kakaa i listovi masline ujednačavaju put, dok korijen biljke maca potiče mikrocirkulaciju.   Nuxellence je obogaćen korektivnim pigmentima koji koži pružaju trenutačan sjaj.

Učinci na kožu
Kod prve primjene:
Koža postaje glatka: 93%*.
Koža postaje vidljivo ljepša: 73%*.
Koža postaje sjajnija: 67%*.

Nakon 4 tjedna koža je vidljivo pomlađena:
Bore i fine linije se smanjuju: 90%*.
Koža je ponovno popunjena: 93%*.
Koži je vraćen mladenački sjaj: 79%*.
Put je ujednačena i sjajna: 86%*

*Test uporabe proveden je pod dermatološkim nadzorom na 29 dobrovoljaca u toku 28 dana - % dobrovoljaca koji su se slagali s tvrdnjom.

Da li je ovaj proizvod za mene?
Proizvod je primjeren za sve tipove kože i za sve dobne skupine, od 25 godina dalje.

proizvodi u istoj kategoriji