Eucerin DermatoCLEAN blago sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju

Ovo dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju uklanja čak i najotporniju maskaru, a pri tom nježno djeluje na osjetljivo područje oko očiju. Prikladno za osobe koje nose kontaktne leće.

Eucerin DermatoCLEAN blago sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju nježno uklanja šminku, čak i vodootpornu maskaru. Pomaže osjetljivoj koži oko očiju da bolje diše. Testiran je i dokazano je prikladan za osjetljivu kožu i oči.Nemasna, dvofazna formula sadrži gornji sloj za uklanjanje vodootporne šminke i donji sloj za uklanjanje šminke topive u vodi.

Više detalja

72.00 kn

Više informacija

Temeljito čišćenje prvi je korak u učinkovitoj njezi kože. Znanstveno je dokazano da koža lakše diše i može bolje upiti više kisika kada je dobro očišćena i hidratizirana.

Eucerin DermatoCLEAN njega za čišćenje lica je cjelovito rješenje za sve tipove kože i sve potrebe čišćenja. Inovativan spoj aktivnih sastojka dobivenih iz prirode djeluje kako bi učinkovito uklonio šminku s kože i pomogao održati prirodnu hidrataciju. Koža očišćena Eucerin DermatoCLEAN njegom čista je, mekana, glatka, osvježena i spremna za obnavljanje.

Protresite prije uporabe kako biste aktivirali njegovu učinkovitost.
  • Jako protresite kako bi se dva sloja pomiješala.
  • Nanesite na blazinicu od vate.
  • Nježno prebrišite područje očiju od unutarnjeg dijela prema vanjskom dok blazinica ne bude čista. 
  • Nastavite čišćenje lica Eucerin DermatoCLEAN gelom za čišćenje ili Eucerin DermatoCLEAN mlijekom za čišćenje i završite Eucerin DermatoCLEAN tonikom za čišćenje.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: