Eucerin Hyal-Urea krema za područje oko očiju

Intenzivna hidratantna krema za smanjenje bora oko očiju. Eucerin Hyal-Urea krema za područje oko očiju pruža intenzivnu hidrataciju, i svojom formulom koja sadržava ureju i hijaluronsku kiselinu smanjuje pojavu suhih linija i bora. Osim toga, njezina formula štiti kožu od oštećenja izazvanih ultraljubičastim zrakama.

Sa starenjem, koža je sve sklonija suhoći a suhoća je čini sklonijom nastanku bora Osim toga, koža oko očiju sklona je nastanku finih linija i bora zbog svog fiziološkog oblika i funkcije.

Eucerin Hyal-Urea krema za područje oko očiju podnošljiva je na koži, oftalmološki ispitana te je pogodna za osobe koje nose kontaktne leće.

Nanijeti Eucerin Hyal-Urea kremu za područje oko očiju.

Više detalja

172.40 kn

Više informacija

Eucerin Hyal-Urea krema za područje oko očiju sadržava kombinaciju aktivnih sastojaka koji istovremeno hidratiziraju kožu, sprječavaju nastanak bora i štite od oštećenja uzrokovanih izlaganjem sunčevim zrakama. Ureja zadržava vlažnost, hijaluronska kiselina smanjuje pojavu suhih linija i bora, a visok stupanj UVA zaštite štiti od starenja izazvanog UVA zračenjem.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: