Eucerin DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana

Krema za jačanje kože na području oko očiju i usana sa SPF 15. Eucerin DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana jača strukturu kože, povećava sjaj i smanjuje bore.

Eucerin DermoDENSIFYER krema za područje oko očiju i usana je ciljano rješenje za uporabu na ovim vrlo osjetljivim dijelovima kože lica. Osmišljena s prirodno dobivenim sastojcima arktinom i peptidima štitarke, ona ponovno uspostavlja i ubrzava proizvodnju kolagena, vezivno tkivo kože biva restrukturirano kako bi se postigla gušća struktura kože*dok se bore smanjuju.

Mikrocirkulacija je poboljšana jer su slojevi kože čvršće povezani što potiče sjaj kože. Zaštitni faktor SPF 15 i UVA zaštita pomažu spriječiti daljnje starenje kože izazvano UV zračenjem. Oftalmološki testirana njega, dokazano sigurna i podnošljiva za kožu.

Više detalja

175,20 kn

Više informacija

Nanesite Eucerin DermoDENSIFYER kremu za područje oko očiju i usana. Nježnim tapkanjem utrljajte njegu na kožu. Pričekajte desetak minuta prije nanošenja šminke. Kao najbolju nadopunu svakodnevne rutine njege kože upotrebljavajte Eucerin DermoDENSIFYER dnevnu kremu i Eucerin DermoDENSIFYER noćnu kremu.

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: