Eucerin DermoDENSIFYER noćna krema, 50ml

Noćna krema za obnovu strukture slabe kože koja stari i gubi gustoću.

Hranjiva noćna krema koja poboljšava obnavljanje kože tijekom noći kako bi ojačala strukturu kože (istraživanja in vitro). Za poboljšanu gustoću, elastičnost i sjaj.

Eucerin DermoDENSIFYER noćna krema sadrži prirodne sastojke arktin i peptide štitarke koji ponovno uspostavljaju i ubrzavaju proizvodnju kolagena za jaču kožu veće elastičnosti i sjaja. Tanka i slaba kolagena vlakna ponovno čine jačima te daju gušću strukturu,* dok je veza između epiderme i derme čvršća kako bi se poboljšala mikrocirkulacija. Koncentrirani dekspantenol potpomaže proces obnavljanja kože tijekom noći za sveukupno bolji ten nakon buđenja.

Više detalja

215,70 kn

Više informacija

Način korištenja: Navečer nanesite na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte (prsa). Čvrstim, ali nježnim pokretima prema gore umasirajte u kožu. Izbjegavajte osjetljivo područje oko očiju.

Eucerin DermoDENSIFYER njega osmišljena je kako bi djelovala na učinke smanjene aktivnosti hormona na kožu koja stari. Pomoću spoja visoke koncentracije arktina, koji potiče popravljanje slabe kože koja stari i peptida štitarke, koji ubrzavaju obnavljanje stanica, koža postiže novu elastičnost i gustoću.*

Ako gubitak gustoće i sjaja predstavlja vaš glavni razlog za brigu zbog starenja kože, Eucerin DermoDENSIFYER poboljšava gustoću kože i mikrocirkulaciju kako bi se postigao općenito bolji ten kroz redovitu kombiniranu uporabu.

proizvodi u istoj kategoriji