Eucerin Fluid za intimnu njegu 250 ml

Nježni losion za pranje. Specijalna formula za njegu intimnog područja, pruža olakšanje i zaštitu i pomaže ublažiti iritacije.

Eucerin Fluid za intimnu njegu ima pH vrijednost od 4,5,  prilagođenu pH vrijednosti ženskog intimnog područja te sadržava blagi sustav tenzida. Uz formulu koja sadržava koži svojstvenu mliječnu kiselinu zadržava prirodnu mikrofloru i umiruje iritacije. Koristite svakodnevno za čišćenje, njegu i olakšanje.

Eucerin Fluid za intimnu njegu pogodan je za korištenje tijekom tuširanja ili kupanja. Zahvaljujući blagim sastojcima, pogodan je za svakodnevnu uporabu.

Više detalja

62.20 kn

Više informacija

Koža intimnog područja posebno je osjetljiva te narušavanje njezine prirodne zaštite može dovesti do podložnosti iritacijama, nelagode pa čak i infekcija. Zato za ovo područje treba koristiti preparat za blago čišćenje s umirujućim svojstvima.

Naša koža zaštićena je od utjecaja iz okoliša vlastitim prirodnim mehanizmima koje kontroliraju enzimi. Oni reguliraju rast bakterija, održavanje vlažnosti i štite od nadražaja. Međutim, kod osjetljive kože, aktivnost enzima je smanjena a zaštitna funkcija narušena, što dovodi do nadraženosti i suhoće.

Eucerin nudi cijelu liniju namjenske njege koja sadržavaja kombinaciju vrhunske zaštitu te obnavljanja kože i klinički dokazane podnošljivosti na koži. Jedinstveni sastojci s pH-vrijednošću 5 vraćaju aktivnost enzima, jačaju prirodni zaštitni sloj i reguliraju ravnotežu vlažnosti kože. Koža stoga postaje osjetno meka i vidljivo glatka.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: