Bioderma NODE K šampon, 150ml

Node K šampon njeguje i smiruje nadraženo vlasište, potiče regeneraciju i  popravlja strukturu kože vlasišta na kojoj se pojavljuju srebrno-bijele ljuskave promjene. Bogat je sastojcima koji normaliziraju masno vlasište, hrane i štite od isušivanja. Proizvod je prikladan za kožu  vlasišta preosjetljivu na parfeme i nadražujuće kozmetičke sastojke.

Malu količinu šampona nanijeti na mokru kosu i vlasište i blago umasirati. Isprati pa ponoviti postupak još jednom. Ostaviti da djeluje oko 5 minuta i potom temeljito isprati. Tijekom prva 3 tjedna koristiti za pranje kose i vlasišta 2 – 3 puta na tjedan. Kasnije koristiti 1 – 2 puta tjedno ili po potrebi. Za optimalni učinak preporuča se u kombinaciji s Node K emulzijom.

Više detalja

108,00 kn

Više informacija

Djelovanje i aktivni sastojci
  • djeluje snažno keratolitički i regulira lučenje sebuma (salicilna kiselina)
  • ublažava svrbež i osjećaj nelagode (zantalen)
  • smanjuje pojavu ljusaka (hidrolizirano esencijalno ulje borovice)
  • umiruje upalu i nadražaj kože vlasišta (forskolin)

Aktivni sastojci sadržani u  šamponu  pomažu u otklanjanju ljuskica pa je od izuzetne važnosti prilikom primjene, ostaviti šampon da djeluje najmanje 5 minuta, kako bi aktivni sastojci mogli imati optimalan učinak. S obzirom na to da šampon ne sadrži uobičajene detergense, on se ne pjeni prilikom prvog šamponiranja, nego tek kod drugog.

proizvodi u istoj kategoriji