Vital plus active SAP tretman tekućom kremom 100ml

Čišćenje kože ključno je kako za uklanjanje vodo topivih nečistoća iz ostataka kozmetičkih tretmana i znoja, tako i za nečistoće uzrokovane sebumom, lipidima površinskog sloja i smoga.

Dakle neophodno je koristiti proizvode koji osiguravaju topivost lipofilnih tvari i njihovo uklanjanje bez promjene bakterijske flore i hidrolipidnog omotača kože. Čišćenje se treba obavljati proizvodima koji su hidro topivi i lipo topivi to treba biti pomoć za njegu kože.

KORIŠTENJE: Koristi se tako da se nanese minimalna količina ujutro i navečer kao normalno sredstvo za čišćenje, prije nanošenja proizvoda kožu treba navlažiti. Masira se nekoliko minuta i zatim se ispere mlakom vodom. Također uklanja šminku sa očiju. Nije potreban tonik.

Više detalja

10,90 € (82,13 kn)

J.M. 1 l = 109,00 € (821,26 kn)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

VITALPLUS Laboratorij za istraživanje je formulirao inovativan tretman za čišćenje u vidu tekuće kreme, napravljen bez procesa sapunifikacije, a samim time poštujući PH kože. Formula sadrži jedan poseban tenzioaktiv dobiven iz aminokiselina iz EKSTRAKTA ZOBI što čini ovaj proizvod topivim (otapa masnoće) i vodo topivim (uklanja se pomoću vode). SAP se sastoji od tenzioaktiva kojima su dodani i omekšivači i ostale hranjive tvari, kao što su ULJE SLATKOG BADEMA, EKSTRAKT ALTEA (bijeli sljez) i EKSTRAKT HAMAMELISA. Također sadrži vitamine "C" i "E", koji proizvode na epidermisu zaštitni efekt i štite kožu od vanjskog utjecaja i slobodnih radikala.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: