Vital plus active GLY tretman koncentriranim kapima 45ml

Tretman u koncentriranim kapima na bazi glikolne kiseline prikladno za problematičnu kožu, mješoviti tip kože ili za zrelu kožu (bez couperose).

Nakon 30 godine života, brzina stanične razmjene keratinocita ima tendenciju da se postupno smanjuje. Stanice kornealnog sloja epiderma, obzirom da se sporije odvajaju, uzrokuju iregularno zadebljanje površinskog sloja kože. GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korenealnog sloja epidermisa tako što nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože.

Više detalja

149,00 kn

Više informacija

GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korealnog sloja epidermisa tako da nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože. Na koži razbija ionske veze između keratinocita, pospješuje odvajanje i u isto vrijeme povećava promet u stanicama bazalnog sloja epidermisa.

Fiziološki GLIKOLNA KISELINA uzrokuje u dermisu povećanu sintezu kolagena i elastina i povećava stupanj hidratacije. Na masnoj koži i koži s aknama, GLIKOLNA KISELINA, svojim djelovanjem zaglađivanja, poboljšava neadekvatne higijenske uvjete na mjestima gdje se akne mogu lako proširiti. Na taj se način uklanja, takozvani, keratinski čep koji opstruira pore i normalizira se proizvodnja sebuma.

Istraživački laboratorij VITALPLUS, analizirajući različita svojstva GLIKOLNE KISELINE formulirao je preparat u koncentriranim kapima s trostrukom dermo kutanom funkcijom. Na nivou epidermisa, razbijanjem veze između stanica, potiče se obnavljanje. Rezultat je tanja kornealna površina, uz nestanak bora.

Odbacujući stare agregate kornealnih stanica, uklanjaju se i vrlo tamna mjesta na površini što je rezultiralo poboljšanjem ujednačenosti boje tena. Stimulacijom fibroplasta na proizvodnju kolagena i elastina, dermis privlači vodu hidratizirajući tako sva tkiva kože, koja postaju kompaktnija i zategnutija.

UPORABA: Na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja.

Izbjegavati kontakt s očima i kapcima. Koristiti prvi tjedan dva puta, drugi tjedan tri puta a od trećeg tjedna svaki dan.

UPOZORENJE: Blagi svrbež i crvenilo normalna su reakcija kože.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: