Vital plus active Staminactive COL, 45ml

TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI MORSKOG KOLAGENA.
Prikladno za tanku, osjetljivu ili kožu sa couperose.

KORIŠTENJE:
Tretmani u kapima se primjenjuje ujutro i navečer, nanoseći kapi na lice, vrat i dekolte, uz blagu masažu sve do potpunog upijanja. Koncentrirane kapi se također mogu koristiti u kombinaciji sa drugim kozmetičkim preparatima u vidu kreme i na taj način potenciraju njihovu funkcionalnost. Prije bilo kakve primjene, preporučuje se čišćenje lica kako bi se poboljšao efekt dermoaktivnog tretmana.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi MORSKOG KOLAGENA na kožu, uz nježnu masažu obogatit ćemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stupanj njezine hidratacije i prehrane.

Više detalja

149,00 kn

Više informacija

Kolagen je protein koji je bitan sastojak bijelih vlakana koja čine dermis, a služi za jačanje i elastičnost kožnog tkiva. Mitologija riječi kolagen (na grčkom lijepilo) najbolje izražava bitne funkcije ovog proteina u vezivnom tkivu. Njegova uloga može se usporediti s odjelom koje osigurava koheziju između stanica i tkiva, te njihov otpor. Tokom godina, količina kolagena koju tijelo proizvodi je sve manja. Usporavanje njegovog nastanka, dovodi do stvaranja bora i nagiba na koži.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: