Epimen Plus kapsule, 2 x 450mg

Epimen Plus kapsule za uspješnog i sretnog muškarca! Dovode do supersnažnih erekcija, odgađaju prijevremenu ejakulaciju.

Ova potpuno nova formula bazirana je na 100% prirodnim biljnim sastojcima. Kapsule su mješavina biljnih ekstrakata sjemenki japanske sofore, ploda nara, sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca.

Glavni sastojak EpiMen Plus kapsula je japanska sofora, biljka koja sadrži prirodni flavonoid kvercetin, te zajedno s plodom nara kao izvorom prirodnih polifenola i sinergijom fitonutrijenata iz sjemenki slatkog badema i kore kineskog cimetovca podržava vitalne i obrambene funkcije organizma.

Sadržaj: 2 kapsule.

Više detalja


230,00 kn

Više informacija

EpiMen Plus je biljni proizvod čiji sastav se temelji na iskustvima dugotrajne primjene biljnih afrodizijaka i najnovijim znanstvenim saznanja o njihovom djelovanju.

Što Epimen kapsule sadrže?

- Ekstrakt sjemenki japanske sofore: 225 mg (Sophora japonica)
- Ekstrakt ploda nara: 135,0 mg (Punica granatum)
- Ekstrakt sjemenki slatkog badema: 72 mg (Prunusa amygdalus var. dulcis)
- Ekstrakt kore kineskog cimetovca: 18 mg (Cinnamomum cassia)

Glavni sastojak EpiMen plus kapsula je Sophora japonica, koja se zbog svojih afrodizijačkih aktivnosti i blagotvornog djelovanja na zdravlje koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini još od antičkih vremena. Snažan je čistač slobodnih radikala koji stvaraju oštećenja prijenosa signala u stanici kao i druge poremećaje u organizmu uzrokovane stresom. Poboljšavaju seksualnu funkciju kod muškaraca. Glavni sastojci ploda nara djeluju kao jaki antioksidans i blagotvorno djeluju na urološko zdravlje muškarca. Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane sa cirkulacijom ,povišenim tlakom i lipidima. Indirektno stimulira libido, djelovanjem na receptore povezane sa užitkom.

Path: > > > > Epimen Plus kapsule, 2 x 450mg

proizvodi u istoj kategoriji

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, isto su kupili: