PROfertil kapsule za plodnost, 60 kom.

PROfertil doprinosi normalnoj plodnosti, normalnoj spermatogenezi i normalnoj reproduktivnosti muškaraca! Sastav PROfertila - potrebna količina vitamina neophodna je za pokretljivost spermatozoida!

PROfertil je prvi proizvod na tržištu koji u jednoj kapsuli objedinjuje sve sastojke poznate po povoljnom učinku na plodnost. PROfertil pomaže proces spermatogeneze (stvaranje muških spolnih stanica) od samog početka tog procesa.

L-karnitine: Tijelo ga proizvodi samo a djeluje kao supstrat energije za spermatozoid. Kao vitaminoid, L-karnitine pomaže i u boljoj pokretljivosti spermija i njihovom broju.

L-arginine: Aminokiselina koja je ljudskom organizmu potrebna u velikim količinama, značajno poboljšava pokretljivost i broj spermija, kako su i dokazala ispitivanja.

Koenzim Q10: Može povećati uspješnost oplodnje, kao i broj i pokretljivost spermatozoida.

Pakiranje od 180 kapsula.

Više detalja

477.00 kn

Više informacija

UPOZORENJA: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena raznolikoj i uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti.
Držati izvan dohvata male djece. Čuvati na hladnom i suhom mjestu.
Kapsule su biljnog podrijetla (celuloza), bez aditiva životinjskog podrijetlai dobro podnošljive. PROfertilŸ kapsule ne sadrže  laktozu niti gluten.


PAKIRANJE:
PROfertilŸ kapsule su raspoložive u pakiranju od 60 i 180 kapsula.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: