Hamapharm Flexoice gel hladi i ublažava bol u mišićima

FlexoICE gel koji ugodno hladi i ublažava bol te smanjuje ukočenost i oticanje u mišićima i zglobovima izuzetno je pogodan za masaže prije i nakon sportskih aktivnosti i kod akutnih upala.

Preporučuje se kod: sportskih ozljeda i trauma posebno kod istegnuća ili puknuća mišića nakon sportskih ili drugih fizičkih aktivnosti bolova u leđima uganuća ili iščašenja zglobova artritisa, išijasa i modrica kod akutnih upala mišića.

Masažom i utrljavanjem FlexoICE gela opuštaju se mišići i stimulira prokrvljenost što pomaže u smanjenju boli i grčeva u mišićima.

Više detalja

10,00 €

J.M. 1 l = 48,45 €

Više informacija

FlexoICE gel sadrži jedinstvenu kombinaciju sastojaka sinergijskog djelovanja:

  • Mentol (3,5%) isparava s površine te djeluje kao anestetik. Utječe na receptore za osjećaj temperature na koži te daje osjećaj hlađenja i ublažava simptome kao što su otok, bol i pregrijanost upaljenog područja
  • Eterično ulje timijana sadrži niz ljekovitih spojeva zahvaljujući kojima se koristi za reumatsku bol, kontuziju i uganuća. Olakšava bolove povezane s reumom i osteoartritisom
  • Glicerol umiruje i njeguje kožu

Uporaba: U tankom sloju primijeniti na bolno područje i umasirati. Ponoviti 3 do 4 puta dnevno. Gel se može koristiti za masažu bolnog područja. Primjenjuje se na rukama, laktovima, zapešćima, šakama, vratu, ramenima, leđima, nogama, koljenima, gležnjevima i stopalima.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu, na temperaturi do 25'C. Ne primjenjivati proizvod nakon isteka roka uporabe.

Posebne mjere opreza: Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne upotrebljavati s oblozima i zavojima. Ne nanositi na otvorene rane, izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. U slučaju kontakta s očima, oči temeljito isprati vodom.

Ne preporučuje se osobama preosjetljivim na bilo koji od sastojaka. Nakon primjene, ruke temeljito oprati sapunom i isprati vodom. Ako se simptomi nastave, obratite se svom ljekarniku ili liječniku. Nemojte koristiti FlexoICE gel u blizini izvora topline. Ne koristiti tijekom trudnoće i dojenja. Ne koristiti kod djece mlađe od 5 godina.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: