Dolgit gel protiv bolova 100ml

Dolgit gel protiv bolova medicinski je proizvod za vanjsku primjenu s učinkom hlađenja.

Primjenjuje se kao dopuna terapiji kod akutnih bolova u mišićima i zglobovima posebno kod nagnječenja, istegnuća, uganuća i prekomjernog opterećenja sadrži ekstrakt arnike te ulja planinskog bora, ružmarina i kadulje.

Dolgit gel protiv bolova može se koristiti i za masažu zahvaćenog područja.

Više detalja

44,30 kn (5,88 €)

Tečaj 1 EUR = 7,53450 HRK.

Više informacija

Bolni mišići ograničavaju kompletan mišićno-koštani sustav, što može izazvati grčeve. Sve se to negativno odražava na raspoloženje i zdravlje. Bolovi mišića često se mogu ublažiti intenzivnim masažama.

Način uporabe:
Samo za vanjsku primjenu! Ovisno o potrebi, nanesite do 3 puta dnevno 1 – 2 cm gela na bolno mjesto i utrljajte. Gel se može upotrijebiti i za masažu bolne regije. Kod zatvorenih ozljeda kao što je npr. nagnječenje, s masažom bi trebalo krenuti najranije nakon 48 sati. Ne pokrivajte kožu. Nakon upotrebe ruke temeljito operite vodom i sapunom!

Mjere opreza i napomene:

• Tegobe koje se liječe mogu imati razne uzroke. Ne nastupi li poboljšanje, potrebno je posavjetovati se s liječnikom.

• Ne koristiti tijekom trudnoće i dojenja, eventualno tek nakon savjetovanja s liječnikom.

• Ne koristiti kod djece mlađe od 6 godina; kod dojenčadi i male djece mlađe od 2 godine postoji opasnost od grča grkljana.

• Izbjegavati dodir s očima; ne koristiti na licu i sluznici.

• Ne koristiti kod otvorenih rana.

• Ne koristiti istovremeno s lijekovima ili specijalnim proizvodima za kožu (vremenski razmak najmanje 24 sata). • Ne koristiti kod osoba s bronhalnom astmom ili drugim bolestima dišnih organa.

• Sadrži eterična ulja kao i kamfor i mentol.

Sastojci: voda, denaturirani alkohol, PEG-60 hidrogenirano ricinusovo ulje, pantenol, aroma (ekstrakt arnike, ulje ružmarina, ulje kadulje, metilsalicilat, ulje planinskog bora, kamfor, mentol, miris), akrilati/C 10-13 akrilat krospolimer, propilenglikol, kalijev sorbat, limunska kiselina, alantoin, bojilo zelena borovina, natrijev hidroksid.

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod drugi su kupili: