Radošević Bienen Gift mast s pčelinjim otrovom

Dubinska biljna mast s pravim, prirodnim pčelinjim otrovom za vanjsku upotrebu. Prirodna regeneracija za mišiće i zglobove.

Eterična ulja i prirodni pčelinji otrov radi svojih se blagotvornih djelovanja već stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje napetosti, bolova u mišićima i zglobovima, kao i za ublažavanje oteklina i za poboljšanje krvotoka.

Kod umasiravanja mast može pogodno djelovati i na dišne puteve, stoga se preporuča koristiti i kod prehlada pa čak i kod glavobolja. Osim toga može se koristiti kao njega i kod upaljenih žlijezda lojnica.

Više detalja

287,50 kn

Više informacija

Najvažniji sastojci: bademovo ulje, lanolin, pčelinji vosak, prirodni pčelinji otrov, eterična ulja: borovice, paprene metvice, ružmarina, kajeputa, majčine dušice, bora, eukaliptusa, klinčićevca

Proizvod je dermatološki testiran, prirodan bez konzervansa.

Nabrojena eterična ulja i PČELINJI OTROV djeluju pogodno na mišićne i upale zglobova. Sastavnica pčelinjeg otrova MELITIN je ta koja djeluje protuupalno i potiče ispuštanje vlastitog kortizola. Kortizol potom djeluje na ublažavanje nastale upale. Također je prisutan i adolapin koji ublažava bolove.

proizvodi u istoj kategoriji