Almagea MOTION SUPPORT+ za zdravlje kostiju, hrskavice i mišića

Almagea MOTION SUPPORT+ je dodatak prehrani nove generacije s kompleksom biološki aktivnih tvari za zdravlje hrskavice, mišića i kosti.

Prirodna standardizirana aktivna komponenta UC-II patentirani je oblik kolagena tipa II koji predstavlja osnovni strukturni protein hrskavice.

Vitamin D3 podržava funkciju mišića, a u kombinaciji s vitaminom K2 sudjeluje i u održavanju normalnih koštanih struktura.

Vitamin C sudjeluje u sintezi kolagena te tako doprinosi normalnoj funkciji hrskavice i kostiju što je bitno za normalnu pokretljivost zglobova.

Više detalja

130,00 kn

Više informacija

Almagea MOTION SUPPORT+ nova je generacija dodataka prehrani koji u inovativnim Licaps OCEANCAPS kapsulama sadrži posebnu kombinaciju patentiranog nedenaturiranog (nativnog) kolagena tip II (UC-II®) te vitamina K2, D3 i C.

Licaps OCEANCAPS kapsule porijeklom su od riblje želatine iz obnovljivih izvora, a ne sadrže GMO, gluten, škrob, laktozu niti konzervanse. Lagane su za gutanje, nježnije za želudac te su izuzetno stabilne i učinkovite zbog tekućeg oblika koji se brzo i učinkovito apsorbira u organizmu.

Sastojci: Rafinirano sojino ulje, vitamin C (askorbinska kiselina), riblja želatina, nedenaturirani kolagen tip II (iz pileće hrskavice, minimalno 250 mg/g ukupnog kolagena), zgušnjivač mono i digliceridi masnih kiselina, voda, vitamin K2 (all-trans-menakinon-7) u MCT uljnoj suspenziji, bojilo titan dioksid, vitamin D3 (kolekalciferol), bojilo bakrov kompleks klorofilina.

Način primjene: 1 kapsula dnevno uz obrok.

Pakiranja: Jedno pakiranje sadrži 30 Licaps® OCEANCAPS® kapsula.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se osobama alergičnima na ribu, morske plodove i soju. Osobe koje uzimaju antikoagulanse (lijekove za sprječavanje zgrušavanja krvi) prije uporabe trebaju se posavjetovati s liječnikom.

Sastojci u dnevnoj dozi (jedna Licaps kapsula)% PU*
Nedenaturirani kolagen tip II (UC-II®) 40 mg
Vitamin D3 10 µg 200 %
Vitamin K2 75 µg 100 %
Vitamin C 60 mg 75 %
*PU - dnevni preporučeni unos

proizvodi u istoj kategoriji

Uz ovaj proizvod kupci su isto kupili: