Phytocaps Glukozamin 750mg kapsule za zdravlje zglobova

Phytocaps Glukozamin kapsule usporavaju trošenje hrskavice i potiču regeneraciju zglobova.

Phytocaps Glukozamin kapsule sadrže 750mg glukozamin sulfata dobivenog iz hitinskog omotača morskih školjkaša, bez ikakvih dodataka, konzervansa ili boja.

Glukozamin je sastavni dio ljudskog tkiva, posebice hrskavice, kostiju, vezivnih tkiva i ligamenata. Molekule glukozamina sintetiziraju se u tijelu i obnavljaju hrskavicu u zglobovima i ostalim tkivima. Nažalost, stvaranje glukozamina smanjuje se s godinama, tako da je kod starijih osoba znatno reducirana sposobnost regeneracije zglobova.

Više detalja

156,30 kn

Više informacija

Phytocaps Glukozamin se preporučuju starijim osobama, osobama s degenerativnim promjenama zglobova i osobama s povredama i upalama zglobova, ligamenata, tetiva i veznog tkiva te se stoga posebno preporučuju sportašima.

Istraživanja su pokazala da Phytocaps Glukozamin kapsule treba uzimati kroz dulje vremensko razdoblje, po mogućnosti, kontinuirano ili terapiju ponavljati u razmacima. Organizmu treba vremena da obnovi hrskavičnu masu, tako da će povećana pokretljivost zglobova i smanjenje boli uslijediti već nakon 3-4 tjedna.

Način uporabe: Uzeti 2 puta dnevno 1 kapsulu nakon obroka.

Pakiranje: 90 kapsula / 750 mg glukozamin sulfata iz hitinskih omotača morskih školjkaša.

proizvodi u istoj kategoriji